Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Sheepskin coat.

Το μουτόν είναι πάλι της μόδας, βέβαια ένα σε καμηλό ή καφέ χρώμα θα μπορούσε να αποτελεί διαχρονικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Για έναν κρύο χειμώνα είναι το ιδανικό καθημερινό πανωφόρι ! Φέτος εκτός τα κλασσικά μπεζ, καμηλό και καφέ προτάθηκαν με allover τυπώματα και σε ζωηρά χρώματα !

Που τα είδαμε ? Burberry Prorsum, Prada, Marc Jacobs και αλλού.


















































Ποιές πετύχαμε με μουτόν ημίπαλτο ? Την Keira Knightley που μάλιστα δηλώνει φανατική οπαδός του sheepskin coat και την Αlexa Chung. 



Τι εντοπίσαμε στην αγορά ? Tα πολύ κομψά τύπου jacket της BSB, τα σπορ ημίπαλτο της Toi & Moi και τα perfecto jacket της celestino.
BSB



Toi & Moi










celestino






















To κοντό sheepskin jacket ταιριάζει απόλυτα με το τζιν παντελόνι ενώ ένα μακρύτερο μπορεί να φορεθεί και με φούστα και με φόρεμα.


Πάντα μιλάμε για συνθετικό μουτόν, τα τελευταία χρόνια η τεχνολογία έχει δώσει φανταστικές ποιότητες ! Δεν μπορεί κάτι θα βρείτε που να σας ταιριάζει. Προσωπικά επέλεξα ένα άνετο, σχετικά μακρύ και στο χαρακτηριστικό καμηλό χρώμα !

2 σχόλια:

  1. Που μπορω να αγορασω αυτο το υπεροχο ημιπαλτο που φορας online?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιρεν παρόμοια θα βρεις στο www.spartoo.gr και στο www.factoryoutlet.gr. Δυστυχώς αυτό δεν υπάρχει πλέον, το είχα αγοράσει πέρσι.

      Διαγραφή